Nice kapunyitó
Nice automatikák otthoni, és ipari felhasználásra. Automata kapunyitó rendszerek kis-, és nagykereskedelme.
Oldalunkkal szeretnénk bemutatni hogy a Nice For You rendszerei milyen felhasználási területekre alkalmazhatóak.
Végfelhasználó, és viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk folyamatos raktárkészlettel, és akciókkal. Legyen Ön is partnerünk.
Nice kapumozgató automatika, garázskapu motor, tolókapu motor, lengőkapu motor, kapunyitók, ipari kapu meghajtások.

Redőnyök

Redőnyökből számtalan típus és kivitel létezik, mivel hazánkban már évszázados hagyománya van ennek a könnyen kezelhető és sokoldalú árnyékolónak. Talán ez az egyetlen megoldás, mely egyszerre képes védeni a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, ugyanakkor - akár egy gombnyomásra - diszkréten eltüntethető az ablak síkjáról szabaddá téve a teljes üvegfelületet.

A legkorszerűbb redőnyök időtálló alumínium tokozással és minőségi alumínium lécpalásttal készülnek, automatizálhatóak és használatukkal jelentős mennyiségű fűtési és hűtési energia takarítható meg - mind a háztartásokban, mind nagyépületek esetén. Nem szabad megfeledkezni a arról sem, hogy egy korszerű aluredőny még biztonságosabbá is teszi épületeinket hiszen nehezíti a behatolást.

A redőny élettartama - a használat körülményei mellett - elsősorban az alapanyagok és az összeszerelés minőségétől függ.

Alapvetően két fontos típus terjedt el:

Elé-épített redőnyök - az aluminium redőny
Ezeket nevezik "külső-tokos" redőnyöknek is. Az eléépített redőnyök önmagukban építéstechnikailag nem határolószerkezetek. A határoló szerkezet (ablak vagy ajtó) síkja elé kerülnek fölszerelésre, így nem befolyásolják a fal szerkezetét és szigetelő képességét - bár az ablak hőszigetelését javítják azáltal, hogy leeresztett állapotban egy plusz légréteget képeznek az ablak síkja előtt. Mi az elé-épített redőnyök közül a legmegbízhatóbb és legkiforrottabb típust, az alumínium redőnyöket gyártjuk.

Fölé-épített redőnyök
Másnéven "fölső-tokos" redőnyök. Önmagukban határoló szerkezetek (határvonalat képeznek a bel és a kültér között) ezért önálló hőértékkel (U-érték) rendelkeznek. Ezeknek a rendszereknek vitathatatlan előnye a gyors, ablakkal együtt történő beépítés és az esztétikus rejtett kialakítás. A tokok és lefutók ugyanolyan anyagból készülnek, mint az ablakprofilok, így ugyanúgy ellenállnak a napsugárzásnak, és az ablakkal egy egységes szerkezetet alkotnak.